Calvary Chapel Prishtina | Takimi i nënave me fëmijë
16756
page-template-default,page,page-id-16756,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0

Takimi i nënave me fëmijë

TAKIMI I NËNAVE ME FËMIJË

TAKIMI I NËNAVE ME FËMIJË

 

Cdo të Premte në orën 10:00 organizojmë një takim për të gjithë nënat me fëmijë te vegjël. Kjo veprimtari zhvillohet në një ambjent te krishterë dhe duke krijuar një atmosferë të përshatshme për fëmijët nëpërmjet aktiviteteve dhe lojrave të ndryshme.

Për më shumë informacione kontakto Celeste Yocom celesteyocom@gmail.com